dilluns, 24 de febrer del 2014

Q-I Castelldefels Programa 50. Tot "girat". presenten MAYTE i ISABEL. Entrevistat. JOSEP ZEPOL-CINC.

Programa absolutament boig i girat, on l'habitual presentador JOSEP ZEPOL-CINC és el "convidat" i presenten MAYTE ORTIZ i ISABEL GARRIDO. I per què? Doncs perquè era el programa nº 50 a ràdio Castelldefels, perquè parlem de l'estrena de l'espectacle "Sis Històries i una Traïció" i perquè així ens ha donat. Resultat: emissió molt divertida on ho vam passar de conya i així també podeu conèixer alguns pensaments i raons del conductor de Qüestió d'Imaginació, que també està bé. Inestimable actuació de les dues presentadores ISABEL i MAYTE, que a més ens van portar també històries breus. Meravelloses!
Pitja aquí per escoltar l'emissió referida:
http://www.ivoox.com/questio-d-imaginacio-50-cast-19-22-02-


14-audios-mp3_rf_2863739_1.html

diumenge, 16 de febrer del 2014

Q-I Castelldefels Programa 49 amb ESTELS DE COLORS

Programa fresc, bonic, alegre, encoratjador i molt especialment positiu el que vam fer aquesta passada setmana a ràdio Castelldefels amb els ESTELS DE COLORS com a convidats. Representats per la seva directora i cap principal VICTÒRIA MORA i els seus col.laboradors AMELIA NICOLAS i ABDENASSER ACHOUKHY, ens van parlar de les múltiples activitats que fan pels infants, aportant la seva màgia i alegria per a complementar la formació de nois i  joves amb tasques i animacions que ajuden desenvolupar el creixement físic i també el imaginatiu.
Pitja aquí per escoltar l'emissió referida:
http://www.ivoox.com/questio-d-imaginacio-49-cast-12-15-02-14-audios-mp3_rf_2837990_1.html



dissabte, 15 de febrer del 2014

SIS HISTÒRIES I UNA TRAÏCIÓ 14.02.14

Nit màgica i inoblidable la que vam viure ahir divendres 14/02 al C. de Castilla y León, amb el meu retorn als escenaris -després potser massa temps- amb l'espectacle SIS HISTÒRIES I UNA TRAÏCIÓ, on va ser indispensable per a mi -com sempre- la col.laboració i la implicació dels assistents per donar a l'esdeveniment la seva autèntica magnitud: fer volar la imaginació, compartir-ho i passar-ho meravellosament bé.
Això va ser possible gràcies a l'entrega fantàstica de tots els presents i l'harmonia inigualable que va fluir entre tots.
Gràcies a tots els que vareu compartir amb mi aquesta vetllada que ha deixat quelcom molt especial dins del meu cor, com espero ho hagi fet també una mica en els vostres i que espero tingui una llarga continuïtat. Sempre seguiré comptant amb tots vosaltres. I als que no vareu poder venir per grips o qualsevol altra circumstància, igualment gràcies pel vostre suport i dir-vos que us espero a la propera que ben aviat us notificaré i que no us podeu perdre!
El meu afecte enorme per tots els que em vareu acompanyar i molt especialment per a l'Anna Benítez, la Isabel Garrido i el Jordi Puig per la seva implicació, i naturalíssimament per a la meva dona Mayte, sense la qual mai podria fer res.








divendres, 14 de febrer del 2014

AVUI: SIS HISTÒRIES I UNA TRAÏCIÓ

SIS HISTÒRIES I UNA TRAÏCIÓ
     ESPECTACLE   SARCÀSTIC-INUSITAT
              JOSEP ZEPOL-CINC
                    NARRAHISTOLOCUTOR
                         DIVENDRES        14/02/14          21h.
                          CÍRCULO DE CASTILLA Y LEÓN
                                    C/ SALVÀ, 41     08004-BARCELONA







D'aquí a poques hores ens trobem per a compartir junts el meu espectacle. No us ho perdeu! Us esperem!

Què penseu? Cara d'històries o de traïció?


dilluns, 10 de febrer del 2014

Q-I Castelldefels Programa 48 amb SYLVIA TRINXET

Aquesta passada setmana el nostre "Qüestió d'Imaginació" de ràdio Castelldefels va comptar amb la participació de la filòsofa, pedagoga, poetessa i emprenedora cultural SYLVIA TRINXET, una dona que fa del coneixement i l'art eixos indispensables de la seva vida. Una bona barreja amb les nostres històries més decantades, quasi sempre, a l'humor i la ironia.
Pitja aquí per escoltar l'emissió referida:
http://www.ivoox.com/questio-d-imaginacio-48-cast-05-08-02-14-audios-mp3_rf_2818839_1.html


dilluns, 3 de febrer del 2014

Q-I Castelldefels Programa 47 amb CRISTINA RAMA

Programa ple de força, energia i imaginació amb la nostra convidada, la jove escriptora CRISTINA RAMA que ens va presentar el seu llibre "El séptimo hijo de la séptima puta" (Quasi res el títol, oi?, per no perdre-se'l). Com ens agrada compartir les nostres emissions amb gent jove i plena de creativitat com la Cristina.
Pitja aquí per escoltar l'emissió referida:
http://www.ivoox.com/questio-d-imaginacio-47-cast-29-01-01-02-14-audios-mp3_rf_2796441_1.html